Hawkes Bay Residence 2

This hilltop home enjoys a wonderful outlook over the surrounding countryside towards Hawkes Bay. PCLA were responsible for all the planning and detailed design for the hard and soft landscape elements. An open loggia provides for alfresco cooking and outdoor dining that takes advantage of the spectacular view. The three outdoor rooms are protected from easterly breezes by an open fireplace and the sunken swimming pool is similarly sheltered.Through bifold doors the home spreads seamlessly out into the garden. Spacious lawns bring a relaxed feel to a landscape which is structured in layout. Water features at the front entrance and back courtyard restrict movement and define the gardens formal style. In the substantial vehicle court a personalised, giant star motif provides visitors with a taste of the owners artistic temperament.